Serveis per professionals

 

Venta de maquinaria industrial: Saps que has de netejar però no com? A Hidrotech Bordallo tenim tota mena de maquinària per poder realitzar la neteja més fàcil i sense tants esforços un petit sortit d'elles serien: màquines d'alta pressió, fregadores, escombradores, aspiradores, màquines de vapor, màquines d'aigua calentador, nebulitzadors i, moltes altre mes, adequant així cadascuna d'elles a un estil de neteja que vostè necessiti.

Apart si vol li podem fer la màquina a mida tant móbil com fixe equipats amb carreto o bancada inoxidable on també podrà escollir tot de complements i sistemes of seguretat que desitgi per aixi modelar la màquina perfecte per les seves instal·lacions.

 

 

 

 

 

 

Venta de recanvis i accessoris: Tota màquina li passa al temps igual que a nosaltres, li oferim l'oportunitat de poder fer un manteniment sempre que vulgui i d'equipar-la amb un gran repertori d'accessoris on podrem ajudar-lo a escollir el millor.

 

Nosaltres l'informarem i ensenyarem com s'utilitzen cadascun dels accessoris que necessiti i l'assessorarem segons les necessitats que tingui. Moltes màquines aplicant segons quins canvis poden canviar per complet el sistema de neteja o fins i tot aplicant algun accesori fan d'una neteja molt forçosa es pugui fer en pocs minuts. .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta de productes químics per a la neteja: Gran part de la neteja recau en la màquina però els químics son l'aliat perfecte per poder fer que la neteja sigui mes fàcil, fent que d'una sola passada o esperant alguns minuts el detergent actuï Eliminant completament la brutícia deixant la zona de neteja perfectament neta.
  • Així com hi ha molts tipus de brutícia diferents, també hi ha molts detergents per poder eliminar-los, li ensenyarem com ultilizarlos amb la seva maquina o depèn de com manualment segons el detergent que hagi d'utilitzar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta d'accessoris per a la ramaderia: Sabem l'esforç que és el treball que realitzen els nostres clients, per això, intentem buscar els millors accessoris per fer-l'hi la vida més practica, per això molts dels nostres accessoris permeten que un ús quotidià es faci molt més ame sense realitzar tants treballs com hauria de fer de normal.

D'altres fan que no es mulli com els monos de treball o les botes i si ho preferix en ves del mono pot agafar els pantalons o la jaqueta impermeable per separat, també dispose de ulleres protectores i guants i molts més. Tenim sistemas automátics i semiautomátics de dossificació i mesclar de medicament per els animals deixan aixi la mescla homogenia per poder ser utilizada. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serveis domèstics

 

Venta de maquinaria de neteja i equipament de jardineria: Li podem oferir una gran varietat de marques cap davanteres per garantir la millor cuida i neteja de la seva llar i jardí. El podem assessorar segons la seva necessitat en diversos àmbits: casa, garatge, jardí, façana o fins i tot canalera.

Apart de la llar disposem de tot tipus de maquinaria tan com per la neteja exterior com interior, desde robots de neteja fins maquines de vapor, aspiradores de tot tipus, fregadores, netejavidres, abrillantadors i molts mes, adequant aixi cadascun d 'ells a diferentes sistemas de neteja para deixar la seva casa impecable.

Pel que fa a la jardineria li podem oferir productes desde manegues altament flexibles fins racors antigoteig, pistoles amb multifunció, kits per fer un reg automatitzat, i tot tipus de bombes per aspirar l'aigua d'un pou , riu o fins i tot estanc , pel que fa el manteniment del jardi tenim desde tallagespes , motoserres entre molts altres per poder realitzar la cura i manteniment que tot jardi es mereix.

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta de complements per la neteja: Té una màquina i sempre l'ha utilitzat per al mateix sabia que aplicant altres complements i accessoris podria realitzar altres tipus de neteja.

Tenim tot tipus d'accessoris tan d'interior com d'exterior per tal de que sigui molt més rapida com per exemple sap que si utiliza un raspall o una llança escuma podria anar més ràpid en la neteja del seu vehicle. Moltes zones del cotxe necesiten un accesori del cual es necessita una accio mecánica para poder treure una bruticia força incrustada, i amb l'escuma ajudarem a que el detergent impregnes bé la zona de neteja por tal de que actues bé i sigues netejada d'una sola passada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta de productes químics: El químic és un dels millors aliats contra la neteja , permet realitzar neteges en la meitat de temps i sense tants esforços, a part en molts casos garanteix un estalvi d'aigua , temps i energia garantint una eliminació completa de la brutícia i fins i tot una desinfecció segons el detergent utilitzat.

L'assessorarem el millor segons la brutícia , zona de neteja i màquina que disposi per poder netejar, ensenyant-li com aplicar-lo en tot moment i quines mesures adequades per a la seva seguretat requereixin si fos necessari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenció i assessorament personalitzatQualsevol dubte o consulta que tingui en matèria del nostre sector li podrem ajudar sense cap molèstia.

Digui'ns detalladament tot el que necessiti i un dels nostres agents es posarà en contacte amb vostè per poder-li garantir la millor opció possible. Pot contacte amb nosaltres per via telemàtica o bé si ho prefereix presencialment.

 Horari d'atenció al client: de dilluns a divendres de 9h a 13:30h i de 15:30h a 19h 

En cas de no poder asistir presencialment deixins un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on el respondrem el mes aviat possible.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Reparació a taller i a domicili: Té la seva màquina espatllada i no sap on portar-la? Nosaltres li reparem o si vol li podem venir a reparar a domicili , això si seria convenint sempre sapiguem el model , la marca i que li passa a la màquina per poder-li fer un diagnòstic ràpid abans de poder venir.

També si ho vol li podem realitzar serveis en els reglatges , proves i un pressupost per saber aproximadament que li podria costar fet a mida segons seves necessitats.


Podem adaptar, canviar o substituir altres part de la seva màquina segons topologia i instal·lacions deixant-la seva màquina plenament actualitzada i al dia, fins i tot depèn de com aplicant-li accessoris addicionals de seguretat com vàlvules tèrmiques , paro automàtic o molts d'altres.

 

 

 

 

 

 

Lloguers econòmics d'hidronetejadores d'alta pressió, aigua calentador y aigua freda:   

Necessitar realitzar neteges esporàdicament? Nosaltres disposem d'una varietat de màquines de lloguer i accessoris mitjanament amplis on podrà realitzar tota classe de neteges, des de la neteja del seu cotxe garatge o casa com fins i tot quadres d'animals desincrustant la brutícia amb facilitat amb les nostres boquilles rotatives, o també desengrasar i netejar on requereixi una neteja amb temperatura, les nostres màquines d'aigua calenta seran l'aliat perfecte per aquestes situacions, consulti'ns i t'informem.