Serveis per a Professionals

 

Venta de maquinaria industrial: Saps que has de netejar però no com? A Hidrotech Bordallo tenim tota mena de maquinària per poder realitzar la neteja més fàcil i sense tants esforços un petit sortit d'elles serien: màquines d'alta pressió, fregadores, escombradores, aspiradors, màquines de vapor, màquines d'aigua calenta, nebulitzadors i, moltes altre mes, adequant així cadascuna d'elles a un estil de neteja que vostè necessiti.

 

 

 

 

 

 

 

Venta de recanvis i accessoris: Tota màquina li passa al temps igual que a nosaltres, li oferim l'oportunitat de poder fer un manteniment sempre que vulgui i d'equipar-la amb un gran repertori d'accessoris on podrem ajudar-lo a escollir el millor.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Venta de productes químics per a la neteja: Gran part de la neteja recau en la màquina però els químics son l’aliat perfecte per poder fer que la neteja sigui mes fàcil, fent que d’una sola passada o esperant alguns minuts el detergent actuï i elimini completament la brutícia deixant la zona de neteja perfectament neta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta d'accessoris per a la ramaderia: Sabem l'esforç que és el treball que realitzen els nostres clients, per això, intentem buscar els millors accessoris per fer-l'hi la vida més practica, per això molts dels nostres accessoris permeten que un ús quotidià es faci molt més ame sense realitzar tants treballs com hauria de fer de normal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serveis domèstics

 

Venta de maquinaria de neteja i equipament de jardineria: Li podem oferir una gran varietat de marques cap davanteres per garantir la millor cuida i neteja de la seva llar i jardí. El podem assessorar segons la seva necessitat en diversos àmbits: casa, garatge, jardí, façana o fins i tot canalera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta de complements per la neteja: Té una màquina i sempre l'ha utilitzat per al mateix sabia que aplicant altres complements i accessoris podria realitzar altres tipus de neteja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venta de productes químics: El químic és un dels millors aliats contra la neteja , permet realitzar neteges en la meitat de temps i sense tants esforços, a part en molts casos garanteix una eliminació completa de la brutícia i fins i tot una desinfecció segons el detergent utilitzat. L'assessorarem el millor segons la brutícia i zona de neteja , ensenyant com aplicar-lo en tot moment i quines mesures adequades per a la seva seguretat requereixin si fos necessari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenció i assessorament personalitzatQualsevol dubte o consulta que tingui en matèria del nostre sector li podrem ajudar sense cap molèstia, Digui'ns detalladament tot el que necessiti i un dels nostres agents es posarà en contacte amb vostè per poder-li garantir la millor opció possible. Pot contacte amb nosaltres per via telemàtica o bé si ho prefereix presencialment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 Reparació a taller i a domicili: Té la seva màquina espatllada i no sap on portar-la? Nosaltres li reparem o si vol li podem venir a reparar a domicili , això si seria convenint sempre sapiguem el model , la marca i que li passa a la màquina per poder-li fer un diagnòstic ràpid abans de poder venir. També si ho vol li podem realitzar un pressupost per saber aproximadament que li podria costar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lloguers econòmics d’hidronetejadores d’alta pressió, aigua calenta i aigua freda:  Disposem de una varietat de màquines per poder lloguer, Consulta’ns i l’informarem.